fbpx
Digital Marketing Setup - brand:on | agenția de conținut online
Servicii de marketing digital și new media, consultanță prentru realizarea de podcasturi, vloguri, webinarii și live-streaming în rețelele sociale. Servicii de fotografie de produs pentru magazinele online
marketing digital, promovare online, podcast, consultanță digitală,
15618
page-template-default,page,page-id-15618,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Digital Marketing Setup

Ai un sistem de promovare bine pus la punct? Sigur?

Depui eforturi considerabile în promovarea afacerii tale, nu-i așa? O mulțime de canale de promovare (și se tot înmulțesc!), o competiție acerbă în captarea atenției potențialilor tăi clienți – tot mai multe de făcut în direcția asta și tot mai puțin timp la dispoziție!

Dacă tot consumi atâta timp cu activitățile de promovare, ar trebui să te asiguri că ai nu doar o strategie bine pusă la punct dar și o structura optimizată de lucru, astfel încât să ai o efciență maximă!

Pentru asta, fiecare element folosit în activitatea ta ar trebui optimizat: de la structura site-ului, instalarea și setarea plug-în-urilor potrivite domeniului tău de activitate, la setarea corectă a tuturor “proprietăților” tale digitale – inclusiv canalele de social-media, analitice, platforme de evaluare etc.

Ar fi păcat să munceșți luni sau ani de zile fără să ai instalate corect codurile necesare pentru a-ți analiza activitatea sau pentru a face campanii plătite pe diverse platforme sociale! Nu contează dacă faci imagini grozave sau publici cele mai bune texte, s-ar putea ca între tine și potențiala ta audiență să stea în primul rând niște bariere tehnice!

Dacă nu ești o persoană prea tehnică și vrei doar să îți poți vedea cât mai eficient de partea creativă și administrativă a activității tale, noi îți putem crea sistemul optim de promovare, adaptat afacerii tale.

Agenție de conținut și marketing online din Cluj-Napoca - brand:on
Agenție de conținut și marketing online din Cluj-Napoca - brand:on

Ce presupune un Digital Marketing Setup?

După semnarea unui NDA, facem o analiză a activității tale de promovare și a domeniului în care activezi, vedem care sunt limitele de care te lovești în prezent, care sunt rezultatele obținute și stabilim care sunt următoarele ținte.

În timpul optimizării făcute de noi, îți poți desfășura activitatea fără oprire – vom comunica atunci când e nevoie pentru a cere date suplimentare sau pentru a te anunța despre noi modificări.

Vei avea parte de training din partea noastră legat de aspectele noi de care trebuie să ții cont, astfel încât la finalul DMS, nouă structura să îți fie cât se poate de familiară. Vei avea posibilitatea de a apela ulterior la ghidaj din partea noastră oricând vei avea nevoie.

Vrei să știi care ar fi costurile pentru o astfel de optimizare?

Dă-ne câteva informații mai jos pentru a putea face o evaluare inițială – totul depinde de amploarea structurii pe care o folosești și de stadiul de optimizare în care se află. Îți putem da un estimat în maxim 3 zile!