q
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Digital Marketing Setup - brandon | agentia digitala
Servicii de marketing digital si new media, consultanta prentru realizarea de podcasturi, vloguri, webinarii si live-streaming in retelele sociale. Servicii de fotografie de produs pentru magazinele online
marketing digital, promovare online, podcast, consultanta digitala,
15618
page-template-default,page,page-id-15618,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Digital Marketing Setup

Ai un sistem de promovare bine pus la punct? Sigur?

Depui eforturi considerabile in promovarea afacerii tale, nu-i asa? O multime de canale de promovare (si se tot inmultesc!), o competitie acerba in captarea atentiei potentialilor tai clienti – tot mai multe de facut in directia asta si tot mai putin timp la dispozitie!

Daca tot consumi atata timp cu activitatile de promovare, ar trebui sa te asiguri ca ai nu doar o strategie bine pusa la punct dar si o structura optimizata de lucru, astfel incat sa ai o efcienta maxima!

Pentru asta, fiecare element folosit in activitatea ta ar trebui optimizat: de la structura site-ului, instalarea si setarea plug-in-urilor potrivite domeniului tau de activitate, la setarea corecta a tuturor “proprietatilor” tale digitale – inclusiv canalele de social-media, analitice, platforme de evaluare etc.

Ar fi pacat sa muncesti luni sau ani de zile fara sa ai instalate corect codurile necesare pentru a-ti analiza activitatea sau pentru a face campanii platite pe diverse platforme sociale! Nu conteaza daca faci imagini grozave sau publici cele mai bune texte, s-ar putea ca intre tine si potentiala ta audienta sa stea in primul rand niste chestiuni tehnice!

Daca nu esti o persoana prea tehnica si vrei doar sa iti poti vedea cat mai eficient de partea creativa si administrativa a activitatii tale, noi iti putem crea sistemul optim de promovare, adaptat afacerii tale.

Ce presupune un Digital Marketing Setup?

Dupa semnarea unui NDA, facem o analiza a activitatii tale de promovare si a domeniului in care activezi, vedem care sunt limitele de care te lovesti in prezent, care sunt rezultatele obtinute si stabilim care sunt urmatoarele tinte.

In timpul optimizarii facute de noi, iti poti desfasura activitatea fara oprire – vom comunica atunci cand e nevoie pentru a cere date suplimentare sau pentru a te anunta despre noi modificari.

Vei avea parte de training din partea noastra legat de aspectele noi de care trebuie sa tii cont, astfel incat la finalul DMS, noua structura sa iti fie cat se poate de familiara. Vei avea posibilitatea de a apela ulterior la ghidaj din partea noastra oricand vei avea nevoie.

Vrei sa stii care ar fi costurile pentru un Digital Marketing Setup?

Da-ne cateva informatii mai jos pentru a putea face o evaluare initiala – totul depinde de amploarea structurii pe care o folosesti si de stadiul de optimizare in care se afla. Iti putem da un estimat in maxim 3 zile!

Scrie-ne acum la digital@brandonmedia.ro

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other